Het jaar is om , tijd voor jaaroverzichten allerhande en het opmaken van de balans. Van een online “fotobackupblog” en een toevallig projectje op Instagram groeide Roadtripsmetkids uit tot een blog met een resem trouwe fans en een 5000 instavolgers. Tijd om deze lieve mensen even te bedanken en een warm 2021 te wensen! šŸŽ†

We bleven gespaard van corona maar het wandelvirus trof ons wel! Als ik een top drie zou opstellen van de mooiste momenten van dit jaar dan staat onze de rondreis Noord-Spanje met stip op Ć©Ć©n. Hoewel er een jaar voorbereidingstijd in het uitstippelen van een reis door IndonesiĆ« aan voorafging was het zeker geen teleurstelling om van koers te veranderen. In tegendeel, het werd een van onze mooiste reizen samen. Op twee zet ik het dagje verjaardagspicknicken aan de “Belgische Grand Canyon” in combinatie met Parc Furfooz. Op drie de romantische feeĆ«nwandeling aan het water in de vallei van Achouffe. Goede voornemen voor 2021? Dat is meteen ook mijn wens voor jullie : verzamel mooie momenten met de mensen die je het liefste hebt. ā¤ā¤ā¤

Om dit jaar in witte schoonheid af te ronden trokken we gisteren naar de sneeuw. Niet in Lapland of Zwitserland maar in ons eigen landje, net voor de wegen werden afgesloten naar de Hoge Venen en ergens waar sneeuw lag maar gelukkig niet veel drukte was. Net als in een sprookje besloot Tiebe.

One thought

Geef een reactie