We wisten niet echt goed wat te verwachten en om te zeggen dat dit een jungle tocht is , zou wel wat overdreven zijn. Maar anderzijds … de frisse groene vegetatie zou een mens al doen twijfelen 😉  Nadat je het kleine dorpje bent doorgereden kom je plots uit op een parking met annex “receptie/chalet”. In die hut betaal je entreegeld. De wandeling is een lus van een kleine 4 km. De medewerker aan de balie legde superenthousiast alle highlights uit die we onderweg zouden tegenkomen.

Deze wandeling heeft alle ingrediënten voor een leuke familiewandeling: kronkelende paadjes langs de Lesse, steile trappen omhoog en omlaag, verschillende grotten in het sprookjesachtige bos en een leuk caféetje ongeveer halverwege. 

Goed om te weten:

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s