‘Of het zoals Expeditie Robinson zou worden?’, vroeg Flinn. Hoewel we graag nog eens op een tropisch eiland zouden willen zitten… Neen, deze expeditie is in het bos én gelukkig met voldoende snacks in de rugzak. De expeditie start met een stukje modder doorsteken. Laarzen sterk aanbevolen!

Expeditie Bulskampveld bestaat uit 5 expedities waarbij speelnatuur en avontuur in de goede buitenlucht centraal staan. Wandelen, picknicken, spelen en buiten zijn, check!

In Kruiskerke kan je letterlijk over het water lopen! De Expeditie is 3,1 km en je volgt de paaltjes met de lichtgroene stier.

De Expeditie van Wingene is 2.8 km. In deze expeditie staan de dieren centraal. Je kan vogels spotten met de verrekijker, klimmen als een spin, in het grote nest gaan zitten en nog meer leuks. Wij gaan sowieso die drie andere expedities nog verkennen !

Goed om te weten: