We zijn over België gevlogen! We vertrokken op de Grote Markt in Brussel en zaten vervolgens in een bootje op de Brugse Reien. Plots zagen we het MAS in Antwerpen aan de horizon opduiken, trokken we door de Grotten van Han en vlogen we in een drone over het Atomium. De trappen van de Leeuw van Waterloo zagen we ook onder onze voeten kleiner en kleiner worden en in de fabriek van Chimay kregen we een virtueel biertje aangeboden! We doorkruisten heel België op virtuele wijze en de kids waren unaniem: Dit was zooooo cool!

Wow toch speciaal zo’n vliegervaring of beleving met virtual reality bril op. Het voelt zo echt aan. De jonge start-up Imagine Belgium bestaat uit een team van 5 toffe medewerkers die in hartje Brussel via VR hedendaagse en historische plekken uit België willen laten beleven.

Anaïs stelde ons ook de gift shop voor. Duurzame, lokaal geproduceerde en travelfriendly producten kan je hier vinden. Alles is “Made in Belgium”. Wie na afloop van het bezoek nog een toffe postkaart wil maken kan dat in de fotobooth en manneke Pis staat dan ineens mee op je foto en/of gif. Geen traditionele trip maar helemaal “the future is now”!

Goed om te weten :