De voetjes laten masseren door de natuur. Iedereen vindt dat toch fijn, niet? Ook leuk op een minder zonnige dag (zie deze foto’s). Toen we hier de eerste keer waren , dat moet intussen enkele jaren geleden zijn, was het stralend zonnig weer en was het leuk om verfrissing te hebben in het water. Nu was het brrr fris maar desondanks hebben we echt weer genoten van dit leuke en zo gevarieerde en blotevoetenpad.

Je kan kiezen voor een korte of langere route over verschillende ondergronden. Zacht verend mos, harde kiezels, denappels en natuurlijk modder! We vonden ook het middelpunt van het labyrint en staken de grote vijver over.

Naast avontuurlijk ook filosofisch: Onthaastingscirkel, de wensboom, de spreukenlaan.

Goed om te weten :

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s