Er zijn tal van wandelmogelijkheden in het NP De Maasduinen maar we kozen deze uit omdat de mooie wandeling te combineren is met een stop in de bosspeeltuin voor de kids. de wandeling begint aan de parking naast de voormalige sluis. we gingen eerst via de trap de sluis over maar donkere wolken joegen ons weer naar de auto (om de regenjas te halen). We kozen voor een andere route rechtstreeks naar de natuurspeelplek Boskoel.

Tiebe en Lukas hebben daar even gebengeld aan en gehangen in de touwen. Heel koel šŸ˜‰ Na de speeltuin vervolgden we het het pad tot aan het trekpond. We waren blij dat Tiebe en Lukas energie genoeg hadden om het vlot over te trekken.

En wij niet alleen , ook de andere sympathieke wandelaars die mee de overtocht maakten waren daar zeer tevreden mee! De route liep verder door zand, heide, bos en wanneer we aan de vogelkijkhut waren, twijfelden we of we toch niet meer dan 4 km hadden afgelegd?

Startpunt: Bezoekerscentrum De Sluis, Bosserheide 3A, 5855 EA Well

Groene route (ongeveer 2.5 kilometer)

-Witte route (ongeveer 2.5 kilometer)

Rode route (ongeveer acht kilometer). Deze route kan je halveren met een trekpontje.