We zijn op safari geweest hier! Doel van de dag een Schotse hooglander in “het wild” zien, andere dieren natuurlijk ook. We wandelden de korte versie van de groene route. De eerste dieren op ons pad zagen we aan het uitkijkpunt bij het Leikeven. Eerst één en daarna zagen we tientallen ooievaars en andere watervogels. Even verderop merkten de kinderen ook processierupsen op. Toch maar niet in de boom klimmen dus. Libellen en vlinders lieten zich ook gemakkelijk bewonderen. We maakten de route iets korter en dan toch weer wat langer om nog over het vlonderpad te kunnen. Er hing onweer in de lucht dus zouden we weer een kleine omweg maken om de koebeesten te vinden? Er zaten er enkele schattig te wezen maar op het einde van de wandeling zagen we een hele kudde Schotse hooglanders allemaal aan het pootje baden. 

Goed om te weten :

p1024792-3

2 thoughts

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s