Dat we nog nooit van dit park hadden gehoord is echt zonde! Het is een boerderij-belevenis-oase en die naam is niet gestolen. Geen wilde rollercoasters maar een waterlabyrint, springen op strobalen en ravotten in speelschuren. Het park is opgedeeld in een deel met vliegtuigen en glijbanen, een deel met waterpret, een deel met boerderij enz. Voor maar 7 euro per persoon heb je de hele dag toegang tot het park en er zijn er veel picknick- en zelfs BBQ plaatsen. Irrland is voor ons en de kids een echte aanrader !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s