Op Instagram hadden we een vrij unieke bunker gezien die deel uitmaakt van de batterij van Zuydcoote. Na een wandeling in het natuurgebied Reserve du Dune de Marchands vroegen we de weg naar deze spiegelbunker in het toeristisch infopunt.

De vriendelijke dame daar wist direct dat we het over de “blockhaus mirror” hadden en ze raadde ons aan de bus te nemen  (die gratis via de D60 tot Duinkerke loopt). Het was een leuke zoektocht maar misschien handig op een kaartje op google maps te gebruiken en dat vind je hier

 

 

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s