Een groot ravot-bos met meer dan 20 uitdagingen. Het spreekt voor zich dat het moeilijk was om onze jongens uiteindelijk te overtuigen dat het tijd werd om huiswaarts te keren. (Mega leuk!!) Simpele uitdagingen zoals ‘wie kan hier het snelst de berg op rennen?’, ‘bekogel elkaar met denneappels!’ maar ook balanceer- en klimobstakels maken het crossen door de bossen heel fijn. De uitdagingen kan je vinden door de kleine groene markering (goed kijken op de bomen!) te volgen en dan heb je ineens ook 3 km gewandeld. De meeste opdrachten wijzen zich wel zelf uit. Voor wie op het einde nog energie teveel heeft is er een .. speeltuin!

De stoertoer is nu een nieuwe maatstaf geworden wanneer we op stap gaan: “Is het een stoertoer?”..

Goed om te weten :

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s