Het Nationaal Park de Hoge Kempen heeft verschillende toegangspoorten en dus ook tal van mooie wandelroutes.  We kozen vandaag de blauwe* wandelroute vanaf instapplaats Camping Kikmolen. Het wandelpad  is grotendeels onverhard en is gemakkelijk te volgen. Van bij de start volg je het water tot je ergens halverwege op het hoogste punt een mooi uitzicht geniet. Wie de kortere groene route volgt komt door een begrazingsgebied en heeft misschien meer kans om de Fjordenpaarden te zien?

 

Goed om te weten :

  • Adres en parkeerplaats : Camping Kikmolen Kikmolenstraat 3 , 3630 Maasmechelen Het vertrekpunt van deze wandeling ligt aan Camping Kikmolen. Een bruine wandelverbinding (‘x’)  leidt je van daar uit naar de routes.
  • info en kaartje route blauw 4,6 km
  • info en kaartje route groen 2,6 km