Wie dit dinopark heeft aangelegd , is de instagrammers niet vergeten. Er zijn speciale dino’s om bij te gaan poseren en dat gaf natuurlijk hilarische foto’s. We vonden het park mooi om door te wandelen. De kinderen hebben zich ook even kunnen uitleven in de “fossielen-opgraaf-zandbak”.  Uitleg over het dinopark vind je hier.

Wie na (of voor) het dinopark nog wil wandelen , kan naar het bezoekerscentrum (extra info hier.) De route is goed aangegeven met duiveltjes (rode, gele). Wij kozen de korte route en die was zeker de moeite!

 

 

 

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s