We hebben in de Paasvakantie 2019 zo veel geluk met het weer. De stralende zon maakte ons dagje op Waddeneiland Schiermonnikoog met onze vrienden. De fietsen zijn gemakkelijk te huren direct bij aankomst van de boot. (Misschien wel te reserveren in hoogseizoen?) De ruimte, rust, picknick in de duinen en het 18 km lange strand maken het een heel fijne plek om te vertoeven. Op de terugweg hadden we wel heel pittige tegenwind maar dapper bleven we fietsen om op tijd de boot te halen. Oh jee we hadden niet zo goed gekeken en het vertrek uur was dus niet juist…

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s