We hebben al verschillende onderdelen van de Atlantikwall gezien maar deze is meer dan gewoon een duik in de geschiedenis. De schuilbunkers werden omgetoverd tot speelhuisjes en hoewel het contrast tussen een oorlogsbunker een een kinderspeeltuin niet groter kan zijn heeft men hier alles in balans weten te ontwerpen en integreren in de omgeving.

Naast speelplek met kinderboerderijtje is een fijn wandel- en fietsgebied. Vanuit Groede podium kan je de Groese polders verkennen. Deze gaan over in de Cletemspolder. Wie goed kijkt ziet dat we hier al meerdere keren zijn geweest!

Waar? Gerard de Moorsweg 4 4503 PD Groede

Goed om weten: 

  • ruime (gratis) parking
  • restaurant ‘t Hoofdkwartier
  • Van april-oktober kunnen kinderen ook ravotten en springen op de springweide die vol springkastelen staat.
  • wandelmogelijkheden: scan de QR code op het informatiebord (of klik hier) aan de ingang