Het is zonniger dan de gemiddelde zomerdag in de afgelopen maand augustus. Jannes koos om eerst wat huiswerk af te werken en Tiebe ging bij een vriend spelen. We gingen met Flinn en metekindje Lenn op uitstap. Ze babbelden onderweg over de nieuwe K3, over stickies uit de Aldi en auto’s op afstandsbediening.

De regio Puurs-Sint Amands kennen we enkel omdat Yas haar lieve collega er dicht bij woont. Toen we stuurden dat we in Park Fort Liezele zaten, wist die direct: blotevoetenpad!

Het fort is met z’n gracht wel een eyecatcher. Het fortmuseum is momenteel gesloten verder is er in het park ook een fit-o-meter, skeelerpiste, Finse piste, een waterspeelplek en zelfs een escaperoom te vinden.

Klein en fijn? Een 200 meter is niet zo lang. De kids hebben het pad daarom meer dan één keer gedaan. De voeten zijn dan toch al vuil! Op het einde kan je ze wassen aan de pomp. Onze schoenen? Die hebben we gewoon ergens aan het begin achtergelaten.

Goed om te weten