Onze kinderen zijn terug thuis na hun 10daagse chiro-kamp. Ze hebben een geweldige tijd gehad. “Je bent gekrompen mama” ( ja, ze zijn gegroeid!) en ” ik moest voor het ei Alex zorgen maar de laatste dag is dat gestorven in mijn toiletzak (geen probleem, we wassen ALLES).

Terwijl die wasmachine draaide, trokken we naar Landen. We hadden een korte wandeling gepland. Door de modder, kwestie van nog een beetje in die kampsfeer te blijven. Het blotevoetenpad werd ons getipt door een instagramvolger. Een website vonden we niet terug maar het is een pad dat naast de boerderij/ tuin-en-dier winkel Sinte Gitter start.

Deel 1: Langs de boerderijdieren. Zij kijken of je goed kan balanceren.

Deel 2: Waden door de modder, een varken kan het niet beter doen.

Deel 3: Terug naast en over de bomenrij

Deel 4: Dubbele pret. Je moet 2 keer door de grote modderpoel!

Deel 5: Niet uitglijden op het laatste stukje.

Goed voor een anderhalf uur vuile voeten. Boer Jos zet aan het einde van de wandeling emmers proper water klaar. Voor de allerkleinsten staan er tal van go-carts of andere kleine fietswielen aan de picknickbanken.

Goed om te weten:

One thought