Na onze trip Portugal zijn we een weekje thuis geweest. Dat was ruim voldoende om de valiezen voor de kids te maken. Ze zijn intussen met de Chiro op kamp vertrokken. Dat het zou regenen, dat stoorde hen totaal niet! Win-win: zij beleven hun avonturen op kamp en wij googelden een zonnige plek op de kaart. Hier kwamen we uit.

Even buiten Amsterdam is dit het gebied waar (zoals de naam wel doet vermoeden) het leidingwater van de Amsterdammers vandaan komt. Maar, zij zijn niet de enigen die ervan drinken. De prachtige damherten leven hier gewoon in het wild en we waanden ons even op een Zuid-Afrikaanse savanne.

We zijn nog niet in Zuid-Afrika geweest. Wel zijn we zowat elke dag op expeditie wereldbol en dit natuurgebiedje maakt ons, hobbyfotografen, wel blij.

De nieuwe telelens is ook een handige hulp.

Welke route hebben we gelopen? Eerlijk gezegd dat weten we niet meer. Omdat het struingebied is mag je van de paadjes dwalen en dat hebben we ook letterlijk gedaan. Vergeet je niet te verdwalen? Het stond zelfs als tip op een infobord.

Goed om te weten

Het gebied is goed toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. Er lopen verharde wegen door het gebied maar fietsen is niet toegestaan.