Zenith,”outside the box”.

Het werk van Zenith ligt op een steenworp van de gevel van Bué (zie foto onder) en Chase. Dit is een interessant artikel over het collectief. Zenith maakte nog een ander werk in Oostende: een metershoog beeld op het Cardijnplein, geïnspireerd op het koloniaal verleden. Zenith is de artiestennaam van Mathias Schoenaerts.

Leerlingen van het Ensorinstituut maakten deze geweldige kleurrijke creaturen in de Kaïrostraat.

In 2016 zagen we Guido van Helten aan het werk. Zijn fotorealistische mural was toen maar half af en de kids waren een pak kleiner. Leuk om het werk nu af te zien. Het nieuwe werk van Phlegm in de Victorialaan ligt vlakbij. Tip: parkeer hier in de Hendrik Baelskaai (hippe buurt by the way) je auto en wandel zo naar de vuurtoren Lange Nelle en het strand of neem de veerboot naar de dijk van Oostende. Hier staat de uurregeling.

Buck: The art of Chase , Bué en Zenith : wat een vrolijke bende!

Nelio and Sebas Velasco  zagen deze gele oldtimer en vonden hem zo tof dat ze er een mural van maakten. Links een groot werk van Paola Delfin, vlakbij kan je ook de gevallen koning door Zenith zien.

D’Face is ons niet onbekend.

We zagen al heel coole werken van hem in Downtown Las Vegas. Hier in Oostende vonden we dit werk met de zeemeermin ook echt geslaagd!

Zio Ziegler links en rechts Flinn op de Oostelijke strekdam

We sluiten af met het kleurrijke plaatje van Chiara Danneels. Zij won een talentenwedstrijd , tof!

Goed om te weten