Seabert is voor niemand bang...šŸŽµšŸŽµWie net als ons opgroeide in de jaren ’90 zal zich de tekenfilm van het schattige zeehondje en zijn vriendjes nog wel herinneren! We gingen op zoek naar de zeehonden die in de Ijzermonding komen zwemmen. Ze waren nog even met vakantie zeker? We hebben ze niet gezien. Dus komen we misschien nog wel eens terug zoeken.

Op het strand van Westende en Middelkerke vonden we wel deze kunstwerken!

Locatie: Strand ter hoogte van Hotel Belle Vue, Zeedijk 300, 8434 Westende

Luisteren naar de golven?

Opspattende zee?

Locatie: Strand, Zeedijk, ter hoogte van Grand Hotel Bellevue en het Ocave van Rysselbergheplein, 8434 Westende-Bad

UPDATE! We kregen van onze volgers handige tips. Bedankt allemaal! We trokken terug naar Nieuwpoort. Zeehonden houden van zon, je kan ze best zien bij laagwater en dan komen ze chillen in de jachthaven. Op de helling waar men de boten laat afrijden (rood hek).

We waren zo blij om ze te vinden! Dikke merci aan Steven Renders.

Goed om te weten :