Op de radio klinkt het journaal positief over corona (al mogen we niet echt reizen…) en volgt een item over iemand die door het ijs is gezakt en nog wat over politieke zakkenvullerij. We zetten de radio uit en kiezen niet voor onze favoriete artieste maar we luisteren deze keer naar een podcast van De Volksjury en we zijn weer vertrokken. Joepie, vakantie!

De jongens hebben de afgelopen dagen al best wel wat sneeuwpret gehad. Ikzelf herinner me wel de schaatsers over de Damse Vaart. Maar dat is écht al een hele tijd geleden. Voor onze kids ( en Lien!) was het de eerste keer schaatsers te zien op een bevroren plas.

De lus van het Beverpad is 2km en vanaf de brasserie Domein de Bever gemakkelijk te volgen via de bordjes met …een bever! Je wandelt langs de Warmbeek (toepasselijke naam vandaag) , die je op sommige plaatsen even kan oversteken. Enkel voor durvers. De andere plassen onderweg waren volledig bevroren: Walk on water dus!

Goed om te weten :

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s