Niet aaien, niet voederen, bewaar afstand. Het is geen coronamaatregel wel een tip om in het achterhoofd te houden bij het doorkruisen van weiland waar grazers flink aan de slag zijn. Klein probleempje echter toen bleek dat die grote grazers pal op het wegje stonden en wij erlangs moesten…

Om de gallowayrunderen en konikpaarden niet te storen, zijn honden niet toegelaten (ook niet aan de leiband). Maar wij hebben geen hond en we willen deze beestjes ook niet storen. Tussen Zenne en Dijle en naast de E19, zouden die grazers daar ook last van hebben ??..

Goed om te weten :

  • Startpunt en parkeerplaats:  Fietsparking in de Stuyvenbergbaan aan wandelknooppunt de Oude Leestsebaan127. Met de auto parkeer je in de Oude Leestsebaan Mechelen
  • Route 4km , volg de rode rechthoekjes
  • Buggyproof: Op moment van schrijven echt niet, veel te veel modder! Voorzie goede wandelschoenen.
  • Download hier een kaartje van ‘Samen op Pad’