Voor de kleinsten die nog geloven dat heksen echt bestaan is dit een leuke beleef-route met opdrachtjes, kronkelige paadjes door het moeras. Gele en groene sterretjes wijzen de weg net als een bijhorende app die de kleine wandelaars over verschillende plankenpaadjes tot in het sprookjesbos gidst. Je wandelt hierna wel terug via dezelfde route (in totaal 2.5 km).

Voor wie zich afvraagt of onze “grote boys” niet veel te stoer zijn om dit soort wandelingetjes te doen: Wel, ja uiteraard waren ze veel te stoer. Tot aan het heksenkeukentje… Daar bleek het toch te aanlokkelijk om een heksensoep te maken! Nooit te oud voor wat fantasie šŸ§™ā€ā™€ļø!

Goed om te weten :

  • Adres en parkeerplek: Watermolen Witte Netevallei, Retie
  • Meer info over Hekselien (Auteur: An Melis) en de wandeling
  • De route kan je volgen via de Izi Travel app zie hier voor meer info
  • Niet buggyproof