Het Totterpad is een kleine wandellus in het spoor van Bernard de bever. De wandeling is gemaakt op maat van kids (1.6 km) : volg de markering met de beverpootjes en steek zo de boomstambrug over, kruip het vogelnest in en klim over de hindernissen, loop door de wilgentunnel.

Een leuk en nieuw deel van de wandeling loopt via grote stapstenen dwars door de vijver. Het sluitpunt (of start hoe je wil) van de wandeling is een stuk speelnatuur dat grenst aan het terras van het bezoekerscentrum.

Goed om te weten :

  • Parking en startplaats : Bezoekerscentrum Grote Netewoud, Watermolen 8 2450 Meerhout
  • Laarzen of goede wandelschoenen zijn een must! Niet echt iets om met een buggy te doen dus tenzij je die gemakkelijk over het brugje kan dragen.
  • Bezoekerscentrum met groen terras
  • Officiële website : Natuurpunt
  • Gratis wandelplannetje met zoektocht en doe-opdrachten te verkrijgen in het bezoekerscentrum