Mussen hebben we niet gezien wel twee gekke vogels daar in de maïsvelden! (Mussenkeetpad*)

Op een steenworp van het Mussenkeetpad ligt een blotevoetenpad. Dit blotenvoetenpad in Toon Kortoomspark was niet te vergelijken met dat van Brunssum of Oppende (zie onze andere posts) maar voor een kort bezoekje best ok!

Goed om te weten :

 

 

2 thoughts

  1. Hey, gisteren jullie blog ontdekt….leuk!
    Ik vroeg me af met welk toestel jullie foto’s maken. Gsm of een groter toestel?
    Volgden jullie lessen? Want jullie hebben echt prachtige foto’s!

    1. Hoi Katrien, dankjewel! Lief compliment. Neen geen lessen, amateurs met een passie voor fotografie 😉. We hebben zowel een spiegelreflex Canon 250D met enkele lenzen en een compacter reistoestel Panasonic TZ200. Al doende leren we bij. Ben je ook bezig met fotografie?