Hoe we hier zijn terechtgekomen? Puur toeval. En dat er dan nog twee vriendelijke dames (covidproof afstand ;-)) ons wegwijs maakten in de Andreas Schotel Wandelroute was helemaal hilarisch. We kenden deze Nederlandse graficus met de gekke familienaam echter niet maar hij inspireerde Hannes Verhoeven om hier een grootse creatie neer te poten. Namelijk een megagrote… KOE! En dan het feit dat je de koe “in” kan,  maakt het een fantastische beleving.

Door deze wandeling werd Hilvarenbeek de wandelgemeente van 2018. “De melkfabriek” is wel het meest opvallende van de 15 kunstwerken die je op deze wandeling van 10km (of verkort 3.5km) kan vinden.

Goed om te weten :

  • Start en parkeergelegenheid: Andreas Schotel Museum  Dorpsstraat 2, 5085 EG Esbeek, Nederland
  •  Lees hier de Info  over de wandelroute en download een kaartje of vraag er eentje in het museum.