De wandeling start aan de “Ferme Libert”. We hadden ons aanvankelijk geparkeerd bij het “(mountain)Bike Park” van Ferme Libert. Onze kids waren onder de indruk van de toch wel redelijk halsbrekende stunts die de mountainbikers daar leken uit te halen. In deze heuvelachtige omgeving zijn snelle auto’s (oh ja we waren ook bijna door een onduidelijke wegomlegging het circuit in Francorchamps opgereden) en mountainbikers helemaal in hun element. Wij houden het liever op een avontuurlijke wandeling zoals in het Trôs Marets dal. Er zijn touwen vastgemaakt aan de zijkant van de flanken om extra houvast te hebben moesten de rotsen of boomwortels er te glad bij liggen. Langs de rivier zijn er toffe plekjes om even uit te rusten al is deze wandeling van 5 km zeker niet te zwaar.

Goed om te weten :

p1007458-1