Op de website van de Spelerij/Uitvinderij lazen we dat het een  Interactieve speeltuin voor kinderen, met technologie-, kunst- en bakworkshops in een bosachtige omgeving” is.  Geen idee wat we ons daarbij moesten voorstellen maar oh wauw wat voor vreemde speeltuigen staan hier. Ook al lijken ze wat gedateerd (charmant) , het zijn allemaal fascinerende toestanden. Te midden van die speeltuin staat een grote werkplaats. Met verf, hout, plexiglas, metaal en piepschuim en met echte (maar veilige) machines mag iedereen hier zijn creativiteit botvieren. Fantastisch om te zien hoe kinderen maar ook hun ouders, grootouders allemaal geprikkeld werden om iets uit te vinden!

Goed om te weten :

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s