We hebben al verschillende onderdelen van de Atlantikwall gezien maar deze is wel meer dan gewoon een duik in de geschiedenis. De schuilbunkers werden omgetoverd tot speelhuisjes en hoewel het contrast tussen een oorlogsbunker een een kinderspeeltuin niet groter kan zijn heeft men hier alles in balans weten te ontwerpen en integreren in de omgeving. Er is een boerderijtje en het is een fijn wandel- en fietsgebied. Groede Podium is vrij toegankelijk en check hier hun site voor meer info: http://www.groedepodium.nl/

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s