We zijn heel vroeg opgestaan omdat we wisten dat dit een toeristische hotspot is. Een plek vinden op de parking was daarom niet zo moeilijk. Het bergmeer is effectief zo azuurblauw als op de instagenieke plaatjes. We maakten een wandeling rond het meer en we waanden ons (al zijn we er nog niet geweest) in Canada. Hoewel de naam “Tirol” associaties bij ons opriep van appelstrüdel en skihutten moeten we toch toegeven dat  we beter wat meer tijd hadden uitgetrokken om Zuid-Tirol te ontdekken.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s